vrijdag 1 juni 2018 t/m zondag 3 juni 2018

Kamp 2018


KERKKAMP 2018, meld je nu aan!
 
Hallo allemaal,
 
Zoals je eerder al hebt kunnen lezen, gaan we dit jaar weer op kerkkamp. Als het goed is heb je 1, 2 en 3 juni al geblokkeerd in je agenda, want dit kamp mag je gewoon niet missen!

Op vrijdag 1 juni verzamelen we rond 17.00 uur in Biezenmortel bij kampeerboerderij ’de Zandkant’. In de avond zal er voor zowel jong als oud een programma zijn, waarbij het voor iedereen een leuke, gezellige en misschien ook wel spannende avond gaat worden...
 
Op zaterdagochtend staat er een activiteit in de bossen gepland en voor de kleintjes valt er ook van alles te beleven op de boerderij. In de middag gaan jong en oud samen en zal er gestreden moeten worden in een zeskamp, waarin zowel spieren als hersens noodzakelijk zijn. Na de zeskamp kunnen de allerkleinsten weer opgehaald worden door de ouders. Voor de oudere jeugd is er ruimte om te chillen en te relaxen.
 
Aan het begin van de avond gaan we met de oudere jeugd gezellig eten van de BBQ. We mogen hierbij niet te veel eten, want na het eten staat er nog een sportcompetitie op het programma. In de avond kunnen we vooral veel gezelligheid verwachten, met spellen, muziek en zelfs een leuke pubquiz. Bij de pubquiz staat er een belangrijke prijs op het programma, dus zorg ervoor dat je scherp bent!
 
Zondagochtend hebben we een jeugdkerk en gaan we naast alle gezelligheid ook praten over ons geloof. Er zal aan het einde van de ochtend nog één activiteit zijn en hierna gaan we onze spullen pakken. Je zult waarschijnlijk moe naar huis toe gaan, maar wel met heel veel leuke herinneringen om aan terug te denken.
Het wordt dus een gezellig kamp, met ontzettend veel leuke activiteiten voor zowel jong als oud. Uiteraard wil jij mee met dit kamp en je kan je dan ook inschrijven door een mail te sturen naar het onderstaande adres. Ben je nog klein en vind je het eng om zonder papa en mama op pad te gaan? Of misschien vind je het helemaal niet eng, maar vinden papa en mama het juist heel spannend? Laat het de organisatie dan eventjes weten, want dan kunnen we iets regelen. 
 
Wij rekenen op je komst!
 
Armando, Lotte, Erwin, Geert-Jan en Ronald
 
 
Ga jij mee op kerkkamp?
 
Meld je dan vóór 1 mei aan, door een mail te sturen naar erwinkorver@hotmail.com

 

terug