vrijdag 8 juni 2018

VKA kampvuuravond mannen

Locatie: 
 Rechtvaart 27 KH
Tijdstip: 
 20.00 uur

MANNEN OPGELET: KAMPVUURAVOND
 
“Geef een man een vuurtje en wat te drinken en hij weet wat de bedoeling is”
Dit is het motto van een kampvuuravond (KVA), een avond waar mannen elkaar ontmoeten en samen iets drinken onder het genot van een kampvuur. In onze regio wordt de eerste kampvuuravond georganiseerd op vrijdag 8 juni. Alle mannen van 16 tot 99 jaar zijn vanaf 20.00 uur van harte welkom aan de Rechtvaart 27 te Kaatsheuvel.
 
De KVA is een avond waar gesprekken gevoerd worden van man tot man, waar men een luisterend oor is of ontvangt. Een plek waar mannen, christen of niet, bij elkaar komen om elkaar te ontmoeten bij een kampvuur. Een avond zonder drempels of verplichtingen. Mannen hebben dat nodig, meer dan ooit. We leven in een drukke wereld waar tijd schaars is, waar we opgeslokt worden door van alles en nog wat. Daarom worden de KVA’s georganiseerd, er wordt gebouwd aan verdieping in het leven, contacten en vriendschappen.
 
Na een kop koffie of thee zal Eric Brinkman kort spreken over het thema: “Hoe houd jij het vol?!”.
Laat even weten of je ook komt. Je kunt je opgeven via
KVASPRANG@gmail.com of via John de Gardeijn (06-33093279). De avond is gratis maar er is een vrije-gift pot om de kosten te dekken. Deze avond valt onder de organisatie van kampvuuravonden, opgezet door de 4e Musketier (www.kampvuur-avonden.nl)
 
John de Gardeijn en Marijn van Zelst
 
 

terug