vrijdag 14 december 2018

Kerstmarkt Kerk ‘De Brug’

Locatie: 
 De Brug

KERSTMARKT

Het is nog maar oktober, maar voor onze jaarlijkse kerstmarkt, die gehouden zal worden op vrijdag 14 december, zijn we al op zoek naar het volgende.
 
Voor ons kraampje “tussen kunst en kitsch’’ naar leuke spulletjes, serviesgoed en hebbedingetjes uit de eerste helft van de vorige eeuw en vintagespulletjes uit de jaren 50, 60 en 70. Mooie kerstartikelen kunnen we altijd gebruiken.
Het is GEEN rommelmarkt daarom vragen we juist deze dingen.
Ook als u nieuwe spullen heeft die we zouden kunnen gebruiken voor de verloting zijn deze van harte welkom. We zijn ook op zoek naar een goedwerkende magnetron.
Er staat onder de rechter kapstok, achterin de ontmoetingsruimte, een mand waarin u uw spullen kwijt kunt. Kunt of bent u niet in de gelegenheid om het een en ander mee te brengen, dan kan ik ze bij u komen ophalen. Bij twijfel over de juistheid van de gevraagde spullen kunt u mij altijd aanspreken of even bellen 0416-276620  of via de andere leden van de commissie (Leny Sijbesma, Ellis Vervoorn en Marianne Dekkers).
We zouden geen kerstmarkt kunnen houden zonder vrijwilligers, daarom doe ik hiervoor een oproep! We kunnen altijd mensen gebruiken om de kraampjes te bemannen, voor in de keuken, om taarten en koekjes te bakken, voor het maken van kerststukken en voor het opbouwen en afbreken van de kerstmarkt, met name taartenbakkers/baksters zouden we goed kunnen gebruiken. Het is altijd gezellig en vele handen maken licht werk.
Wij horen graag van u en jullie!
 
Namens de Activiteitencommissie
Dieter Verbeek
 

terug