zondag 13 september 2020

Startdienst; Ds. D.M. Knibbe te Delft

Datum: 
 zondag 13 september 2020
Tijdstip: 
 09.30 uur
Locatie: 
 De Brug

Startzondag 2020
Op zondag 13 september is het startzondag. We mogen hier het seizoen 2020–2021 starten met een dienst die anders is dan andere jaren. De PKN heeft voor dit jaar het thema ‘Het goede leven’.
In de Corona tijd hebben we veel in moeten leveren maar hebben we ook wel in mogen zien dat we het niet zo slecht hebben in Nederland. We zijn ons weer heel bewust van het omzien naar elkaar, hoe belangrijk het is om samen dingen te doen.
Met dit in gedachten kwamen Rien Visser en ik met het spontane idee om op de startzondag 13 september weer lekker met elkaar te fietsen en samen na te denken over wat vragen rondom het thema ‘Het goede leven’.
Wat is het plan: We verzamelen zondagmiddag 13 september om 14.00u bij de kerk met onze fiets. We fietsen met elkaar volgens een route naar een leuke locatie in het bos. We kunnen hier op gepaste afstand iets drinken en eten, wat vragen met elkaar bespreken en daarna weer rustig terug fietsen via een andere route. De afstand is niet groot, we zullen maximaal 15 km fietsen dus voor iedereen wel te doen. We verwachten dan rond 17.00u zeker weer bij de kerk te zijn.
In de morgendienst zal Ds. David Knibbe bij ons voorgaan. Hij zal ook aandacht besteden aan het thema van de startzondag.
 
Als je mee wilt fietsen kun je je aanmelden bij mij of bij Rien. Rien gaat nog wel op vakantie maar is op 4 september weer terug. Aanmelden kan mondeling maar als we elkaar niet ‘live’ kunnen spreken kan het ook via mail of telefoon. Graag opgeven vóór zaterdag 12 september i.v.m. boodschappen.
 
Brenda Kerkdijk       0416-272855           benc.kerkdijk@hetnet.nl
Rien Visser              0416-274018           rienvisser@home.nl
Deze informatie zal de komende periode ook op de zondagsbrief komen ter herinnering.
 
Groeten van Rien Visser en Brenda Kerkdijk
 

terug