dinsdag 24 december 2019

Kerstnachtdienst samen met P.G. Waalwijk; lees verder

Datum: 
 dinsdag 24 december 2019
Tijdstip: 
 22.00 uur
Locatie: 
 De Haven Leefdaelhof 11 Waalwijk

Kerstnachtdienst op dinsdag 24 december
 
Als er een avond is waarop mensen zich meer dan welkom mogen weten in de kerk, dan is dat op de avond van de kerstnachtdienst. Op 24 december vanaf 21.40 uur laten solisten en koor van zich horen. Uiteraard is er dan ook samenzang. Om 22.00 uur begint de dienst. De voorgangers is ds. Bert van der Linden. Iedereen hartelijk uitgenodigd om samen het Kerstfeest die avond te beleven.
 
De eeuwenoude Kerk aan de Haven is een hele mooie plek om in de kerstnacht de geboorte van Jezus Christus te vieren. In een sfeervol verlichte kerk zal het Kerstevangelie gelezen worden en het thema ‘Lichtzoekers’ uit de doeken worden gedaan. De wijzen die onderweg zijn naar de kerststal laten zich leiden door een ster. Een nieuw licht, teken van hoop. In de dienst gaan we op zoek naar zo’n teken van hoop.
 
Het gelegenheidskoor ‘Kerstfeest 2019’ onder leiding van Corine Vreeken zal niet alleen voor de kerkgangers zingen, maar ook met hen de vertrouwde kerstliederen laten klinken. De kern van het kerstkoor bestaat uit de cantorij van de Gereformeerde Kerk ‘De Brug’ in Sprang-Capelle en de Zanggroep van de Protestantse Gemeente Waalwijk. Verder doen er belangstellende gemeenteleden in mee.
Ook werken de Prima Donna’s, bestaande uit de sopranen Sanne Vleugels en Anouk Antonissen, mee.
 
Dit jaar voor het eerst is de kerstnachtdienst een gezamenlijke viering van de Gereformeerde Kerk ‘De Brug’ uit Sprang-Capelle en de Protestantse Gemeente Waalwijk.
 
Kerstboom, kaarsen en sfeervol licht vervolmaken de ruimte.
 

terug